tirsdag den 30. april 2013

Buget og sparerunde

Oversigten over næste måneds betalinger via budgetkontoen kom ind af døren i går. Føj hvor har man da mange udgifter, som man bare ikke kan gøre noget ved :-( Det er godt den lille snart er færdig med børnehave og at han ikke skal i SFO.

I går var oversigten over TV, internet, telefoni med. SUK!!!!!!

Hver gang den oversigt kommer tænker man: "Der må kunne spares noget" og så synes man alligevel det hele er så uundværligt. Det er det jo ikke vel? Helt ærligt så har vi ikke brug for 100 kanaler, eller hvor mange det nu egentlig er vi har... Slet ikke når halvdelen af dem er sport, som vi aldrig nogensinde ser.

Undskyldningen for det fråds har indtil nu været, at vi er mange mennesker med forskellig smag og der skal være noget til alle. Tja, så mange er vi ikke mere, det er jo kun de to små, som stadig bor hjemme.

Efter at vi alle 4 havde tænkt os rigtigt godt om og valgt hvad vi bestemt ikke kan undvære og afgivet en enkelt kanal eller to kom vi faktisk frem til at, vi kunne skære ned fra "Den store pakke" og nøjes med "Basispakken".

Internettet, som på forunderlig vis, er steget og steget i løbet af den tid vi har været tilmeldt, blev skåret fra 50/10 til 10/1 jeg er ret sikker på vi startede med 5/1 og på en eller anden måde er vi bare blevet "blidt puffet" ind i en større og større forbindelse hver gang de har lavet deres abonnements ordning om.

Så kom turen til fastnettelefonen. Har vi egentlig brug for den? Med 3 mobiler og 3 abonnementer, som alle 3 indeholder taletid, så er der reelt ingen grund til at have fastnet. Alle ringer jo alligevel til vores mobiler, hvis ellers ikke det er fordi de vil sælge os printerpatroner eller forsikringer. Den blev afmeldt. En lidt underlig fornemmelse. Der røg det telefonnummer man har haft i så mange år og som har fuldt en, selv om man er flyttet.

I sidste ende blev det faktisk en sparekniv, som virkelig battede. 550 kr hver måned blev det til, dvs 6600 kr. om året. Det er en uges ferie i en campinghytte til os alle 4, inkl. transport og mad!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar