onsdag den 1. maj 2013

Netflix

Tingene er godt nok ikke så simple som reklamerne gør dem til!

Ved ikke om det bare er fordi vi ikke tilhører målgruppen (den er nok ikke 40+) eller det er os som er "bagude", men det der med "du skal bare oprette dig på nettet og så har du 1 måneds gratis Netflix" er en overdrivelse.

Vi er faktisk teknisk velfunderede begge to og burde da nok kunne finde ud af det... Troede vi!

Indrømmet vi har nået den alder hvor vi starter med, at gå på nettet for at læse om det. Vi fandt frem til: det er net-tv, der kan ses på tv og andre skærme. Man kan afbestille inden måneden er gået og så koster det ingenting (husk at lægge påmindelse på telefonen).

Ok, så skulle det prøves. Eftersom vores tv ikke har trådløs netforbindelse startede vi med, at trække et netkabel tværs gennem stuen - der er jo ingen grund til, at styrte ud og investere i adapter hvis det ikke er noget for os.

Tv'et havde nu netforbindelse, men ikke noget internet. På nettet og læse om problemet: det kræver åbenbart at det er et smart-Tv. Suk.

Næste løsning: man kan bare gå gennem en anden enhed. Ok, netkablet ned i Blu-Ray afspilleren. Det virkede heller ikke.

Nu var klokken ved at være mange og vi gad ikke flere forsøg, så vi ringede til vores store datter. "Det er da nemt nok, vi går bare gennem vores PlayStation ". Det er her jeg tænker, at vi tilhører den forkerte målgruppe. Vi har da en PS3 i huset, men den står da selvfølgelig på et af børneværelserne!

Heldigvis kunne de søde unge mennesker hjælpe os med det problem. De har en ekstra, hvor drevet er defekt, som vi gerne må låne.

Kl 6.30 i morges stillede en af svigersønnerne så med sin PS3 og jeg regnede med, at jeg så lige kunne ordne det når jeg kom hjem fra træning..... Yeah Right! Det kræver, at man indtaster nr på sit Visa kort, før man kan få sin GRATIS prøveperiode. Suk. Eftersom vores Visa er på min mands dankort, så må det vente til han kommer hjem.

Jeg bager pizzasnegle til madpakker i stedet, det er alligevel bedre end at se tv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar