lørdag den 4. maj 2013

Pizzasnegle

Pizzasnegle

Giver 4x16 snegle

Dej:

  • 1 pakke gær
  • 5 dl vand
  • 1 dl rugmel
  • ½ tsk. salt
  • 1 spsk. olie
  • 10 dl. hvedemel, med højt proteinindhold. ( ca. 1 dl til hænder og bord)


Fyld:

  • 1 pose revet ost
  • 1 pakke skinke-strimler
  • 1 kasse passata di pomodoro




Kom alle ingredienserne til dejen i røremaskinen og bland det godt.
Æltes til sidst i hånden og deles i 4 portioner.

Fyldet blandes i en passende skål.


Rul 1/4 af dejen ud på noget, som kan tåle man skærer i det. Jeg bruger et tyndt skærebræt  som samtidigt har den størrelse jeg gerne vil rulle det ud til :-D

Smør en fjerdel af fyldet ud over dejen og rul fra den smalle side.

Skær ud i 16 dele (det er sådan et godt tal at arbejde med). Det er noget snask, men fortvivl ikke, det bliver godt. Jeg bruger kniven til at overføre dem til bagepladen.



Fordel på 4 bageplader (eller 4 gange bagepapir, hvis man ikke har 4 plader)

Tag en lur eller se lidt tv ;-) Det skal hæve mellem ½ og 1 hel time.

Bag ved 200 grader i ca. 15 min.

Lad dem afkøle på en rist.

Pak i 15 poser med 4 i hver og smid dem i fryseren - der er altid 4 stykker, som kokken er nødt til at spise ;-D

Nu kan familien bare snuppe en madpakke i fryseren om morgenen og de "glemmer" ikke at spise den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar