Heksebryg
Immun-forsvars booster
Ingredienser:
- 100 gram frisk ingefær
- 1 økologisk / usprøjtet citron (man hakker det hele med, derfor er det vigtigt)
- 1 hvidløg
- 1 liter vand
- 2 spsk honning
Jeg laver altid dobbelt portion, det passer med at der er bryg nok til en uge til min mand og mig. Det kan sagtens holde sig en uge i køleskab, hvis man er omhyggelig med hygiejnen.
Vi drikker et stort snapseglas fyldt hver aften og vi er sikre på at det er derfor vi ikke bliver så let syge som andre.
På mit komfur tager det ca. 10 min om at komme i kog, derfor sætter jeg den bare på 30 min.
Når tiden så er gået er det dejligt nemt bare lige, at trykke gentag på æggeuret og hive gryden af komfuret.
Lad det stå og trække til uret igen alarmerer.
Hæld den kogte blanding i sien. Jeg lægger 1/4 stofble i som klud.
Lad det stå til man ikke længere brænder sig. Jeg synes det passer med ½ time igen.
Vrid al "saft og kraft" ud (husk rene hænder)
Sød med honning, vi kan lide søde sager, så jeg bruger ½ bøtte honning, bare den billigste.
Gem den tomme honningbøtte, den er god til is ;-D
Stil kanden på køl og drik et snapseglas fuld hver dag. SKÅL!
Lad det stå til man ikke længere brænder sig. Jeg synes det passer med ½ time igen.
Vrid al "saft og kraft" ud (husk rene hænder)
Sød med honning, vi kan lide søde sager, så jeg bruger ½ bøtte honning, bare den billigste.
Gem den tomme honningbøtte, den er god til is ;-D
Stil kanden på køl og drik et snapseglas fuld hver dag. SKÅL!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar